Tilpass personverninnstillingene dine

Endre og tilpasse måten Muzeek-kontoen din vises for andre

Sven-Erik Slåttedalen

Sist oppdatert לפני 3 שנים

Når du legger til kontakter i Muzeek (og når de legger til deg), kan du velge hvordan du vil at informasjonen skal vises på deres side - om du i det hele tatt ønsker at den skal vises.


Her er noen nyttige tips på hvordan personvern fungerer i dette området:


Velge hvordan du blir søkt på


I delen Kontakter (Contacts) er det en fane som lar andre Muzeek-brukere filtrere "Kontakter" fra "Alle".


Kontakter er de du har et forhold til og kjenner e-posten deres. Når en e-post er lagt til i systemet, låser den opp personen som en kontakt, og de blir umiddelbart tilgjengelige for å sende bestillinger til, legge til privat informasjon for, sjekke tilgjengeligheter og mer. Du kan bare legge til en kontakt hvis du kjenner e-posten deres, og omvendt.


Slik ser det ut i Kontakter-delen:





De som du ennå ikke har samhandlet med og ikke kjenner e-posten til, vil bare være synlige i delen "Alle". Du kan ikke sende bestillingsbekreftelser til dem, og for å samhandle med dem må du be om en dato i deres offentlige kalender. (Selvfølgelig kan du legge dem til som en kontakt hvis de gir deg e-postadressen eller gir deg tilgang til å legge dem til.)


Hvis du bestemmer deg for å ikke bli søkbar i delen "Alle", er det bare kontaktene dine som kan se deg, og du blir effektivt skjult av alle andre. (Det vil imidlertid være vanskeligere for nye mennesker å komme i kontakt med deg.) Du kan justere denne innstillingen i Personvern-delen:






Vise informasjonen din til kontakter


Når du blir lagt til som en kontakt (eller du legger til noen andre som en kontakt), er det tre (3) ting av informasjon som vil vises til den kontakten:


  1. Fullt navn
  2. Epostadresse
  3. Telefonnummer (valgfritt)


Fullt navn og e-postadresser vises alltid, da dette er den primære informasjonen og metoden der Kontakter kan få tak i deg. Slik ser det ut for kontaktene dine på fra deres side:






Du kan også velge hvilke brukere i kontoen som vises for andre, da du kanskje ikke vil at bestemte personer skal bli kontaktbare i kontoen din (Eiere av kontoer vil alltid vises, så velg en eier som passer best for din virksomhet). For å bytte visning av brukere for å være "synlig" eller ikke, bruk bare bryterne i personverndelen:






Når du slår "Av" for Synlighet for en bruker, vises ikke brukeren og deres informasjon for andre i det hele tatt, ikke engang til andre kontakter.


For brukere som du ønsker å gjøre Synlig, har du også muligheten til å vise telefonnummeret deres hvis du vil (ligner på bildet ovenfor). Du kan også slå det på og av i Personvern-delen:






Kontakt-delen er finner du her, og du kan legge til så mange kontakter du vil, så prøv det!

Var denne artikkelen nyttig?

0 av 0 likte denne artikkelen

Trenger du fremdeles hjelp? Send oss en melding